Mijn naam is Annelies Heldoorn-Kindt (1969). Ik ben gehuwd en heb 2 dochters. Ik speel vanaf mijn 8e jaar piano. Vanaf mijn 14e begon ik in bandjes te spelen. Toen ik 18 was ben ik naar het conservatorium in Maastricht gegaan om piano lichte muziek te studeren. Daar studeerde ik in 1992 af. Meteen daarna heb ik (samen met onder andere Frank Bogers) het Centrum voor Pop en Jazzonderwijs opgericht. Het is altijd een wens van mij geweest om zelf muziek te kunnen blijven maken en een eigen muziekschool te hebben waar mensen op een leuke en brede manier muziek leren maken En vooral om mensen plezier te laten beleven in muziek.

Bands waar ik deel van uitmaakt(e):

Jaren 90-00 Sky High (blues rock), Squala (Zuid-Amerikaans). Tenggara (soul),NoDecision (Pop/rockformatie). Bakerstreet (allround  dance- classicsband).

Jaren 00 tot op heden: Jammpurr: Een band met een wat wisselende samenstelling al naar gelang het soort optreden. Vooral funk, soul- dance classics en jazz. Deze band heeft optredens verzorgd in Nederland, Duitsland, België en Tsjechië. Ook worden we gevraagd voor het begeleiden van artiesten; zoals Massada. Met deze formatie spelen we ook jaarlijks in Spanje.

Theatershows:

jaren 90:  Vocalgroep Junction, Begeleidingsbandband bij Rabo-proms concerten.  Bij kindertheatershows en Sinterklaasshows speelde ik mee en scheef liedjes. Arrangementen geschreven (in 2004) voor theaterplan-produktie Klatergoud.

Vanaf 2009 doe ik mee bij AmeezingValkenswaard waar we 2 maal per jaar shows mee verzorgen. In  de zomer zijn dit grote buiten-festivals.

Verder speel ik in Calling Elvis; een Elvis tribute band.

DIVERSE:  Vaak maken we ook gelegenheidsformaties voor de optredens. Uit het grote muzikanten netwerk kiezen we dan een geschikte bezetting om bijvoorbeeld jazz optredens te doen zoals in 5TH NRE.

Een paar keer per jaar ben ik de pianiste bij workshops die gegeven worden door Leoni Jansen.

annelies

Typ en druk op Enter om te zoeken