Op mijn zesde kwam ik in mijn eerste band terecht, bij Gehannes Bandcoaching (Hanneke vd Boomen). Op mijn zeventiende speelde ik er in twee vaste bands
(Roughhouse en No Spring), gaf ik zelf bandworkshops en deed ik mee aan meerdere projecten. Ik ben er zo nauw bij betrokken geweest dat een van de
nieuwe eigenaars van Gehannes ben.

Na de middelbare school heb ik gestudeerd aan zowel het Fontys Conservatorium als het Conservatorium van Amsterdam, met lessen van oa Arnold van Dongen (Ilse Delange band), René van Barneveld (Urban Dance Squad) en Martijn van Agt (oa Anouk). Ik heb dus mijn hele leven in een grondige muzikale ontwikkeling geleefd, met veel plezier!

Ik blijf op zoek naar nieuwe ervaringen, zoals het leren bespelen van nieuwe instrumenten, het schrijven van muziek en het zoeken naar vernieuwende geluiden.

Naast het lesgeven reis ik de podia af met verschillende artiesten en bands.

Typ en druk op Enter om te zoeken