Voor mij is muziek maken het leukste wat er is! En dan zingen in het bijzonder. Toen ik op de basisschool zat ben ik begonnen met zingen, dansen en acteren bij het Jeugdtheater Hofplein in Rotterdam. Daar heb ik dan ook in verschillende producties mogen spelen en kwam ik erachter dat ik het zingen wel echt het leukste vond. 

Toen ik naar de middelbare school ging was de Havo voor Muziek en Dans dan ook ideaal voor mij. Een kleine school met extra muziek en zanglessen en ook nog de vooropleiding van het Conservatorium. Hier kwam ik al vroeg in contact met jonge medemuzikanten en leerde ik hoe het was om al op jonge leeftijd op te treden met pop bandjes. 

In 2014 ben ik begonnen aan de Rockacademie en afgelopen zomer ben ik afgestudeerd met als hoofdvak zang en als docent/ bandcoach. Ik heb me tijdens mijn opleiding vooral gespecialiseerd in het docentschap en me verdiept in de stem. Lesgeven is ook altijd al een passie van mij geweest, dus ik ben erg dankbaar dat ik het kan combineren!

Sinds een aantal jaren geef ik zangles op verschillende muziekscholen en op basisscholen. Ook coach ik bandjes en geef ik performance workshops. Daarnaast ben ik vooral geschoold in de CVT-methode (voor de liefhebber: dit is een specifieke zangmethode). 

Favoriete artiesten: Bonnie Raitt, Tedeschi Trucks Band, Emmylou Harris, The Band, Neil Young, Bob Dylan, John Mayer, Carole King, Jackson Browne. 


Typ en druk op Enter om te zoeken